Over ons

Avenue Kappers

Wij geloven dat onze kracht in samenwerking zit. Wij zijn een goed team dat elkaar motiveert, stimuleert en bovenal plezier heeft in het vak.

Zoals aangegeven op de website zijn er verschillende gradaties onder onze stylisten en je zal je afvragen waarom. Iemand die al 20 jaar in het vak zit heeft net wat meer vlieguren gemaakt dan iemand met 6 jaar ervaring en daarom vinden wij het wel zo eerlijk om dat terug te laten komen in de prijs.

Uiteraard kun je er vanuit gaan dat iedereen die werkzaam is bij Avenue Kappers vaktechnisch goed onderlegt is om jouw haar en persoonlijkheid 100% tot zijn recht te laten komen.

Ons team

Margriet Topstyliste
Brenda Topstyliste
Melanie Seniorstyliste
Patricia Topstyliste
Luna Styliste
Eleanor stagiaire
Suzanne stagiaire

Klanten aan het woord

Al vele jaren een goed team en leuke sfeer. De juiste aandacht voor je haar en de mogelijkheden maakt het keer op keer een gezellig bezoek.

Robert

Al jaren kom ik met veel plezier bij Avenue Kappers.  Een mooie kapperszaak met een fijne ambiance en relaxte gezellige sfeer.
Online maak je makkelijk een afspraak op een voor jou geschikt tijdstip en bij jouw favoriete kapster. Ze weten precies hoe ik mijn haar geknipt wil hebben en geven deskundig advies als ik een keer wat anders wil.  Naast de goede service en vakkundige knipwerk spreken mij ook de persoonlijke aandacht en de prettige gesprekken zeer aan.

Patrick

Ik ben al een aantal jaar klant bij Avenue Kappers en heb nog bij geen 1 kapper zo’n warm onthaal gehad telkens weer!  En ik loop altijd met een glimlach weer naar buiten.
Geen andere kapper mag meer aan mijn haar zitten. Ze zijn erg goed in hun vak en leggen altijd alles goed uit! Daarbij is het kletsen altijd hardtstikke gezellig.
Het is een mooie, moderne , gezellige , professionele kapper!

Chantal

2020 | Zeno